Om oss

Velkommen til Restaurant Alexandros – hvor du blir servert en smak av Hellas – midt i Moss!

Vårt kjøkken henter inspirasjon med hovedvekt fra det greske kjøkken. Det serveres mat laget med kjærlighet, og av høy, hjemmelaget kvalitet. Ved siden av eieren Manolis Mastorakis og datteren Marilena er de ansatte stort sett grekere. De som ikke er grekere behersker gresk som guder og gudinner.

Historien

Litt norsk – helt gresk
Restaurant Alexandros er en anerkjent og svært populær gresk restaurant i hjertet av Moss og som drives av grekeren Manolis Mastorakis med god hjelp og støtte fra hans datter Marilena Mastorakis.

Restauranten ligger i Storgata i Moss sentrum og har holdt til her siden oppstarten. Mastorakis her drevet restaurant i respektable 31 år, og overtok restaurant Alexandros i   2008.

 

 

Hellstrøm rydder opp

Alexandros er kjent her i Moss etter at restauranten fikk hjelp av Hellstrøm, i Hellstrøm Rydder Opp. I 2010 kom nemlig selveste Eivind Hellstrøm på besøk til restauranten for å rydde opp.

Det var datteren Marilena som kontaktet TV3 og Hellstrøm. Hun mente det hadde gått alt for langt og at han trengte både hjelp og en hvil – dette gikk på helsa løs. Dette ble en skikkelig vekker for eier Manolis Mastorakis og han er i dag veldig takknemlig for at Hellstrøm fikk både restauranten og mannen på rett kjøl.

Les artikkelen Moss Avis skrev om dette

Les anmeldelser fra kunder hos Tripadvisor