Julemeny

Julemeny

Det er en glede å igjen presentere julemenyen hos Restaurant Alexandros, for 2023. 

For at vi til enhver tid skal ha helt ferske råvarer og unngå for mye matsvinn, må bestilling av julemat forhåndsbestilles. 

Helst gjerne for minst 4 personer og felles meny. Men det er alltid hjerterom for å spørre kjøkkenet. 

Hovedretter

1. Norsk Juletallerken – 425,-

Ribbe, medisterkake, medisterpølse, rødkål, kokte poteter og julesaus.

Allergener; Laktose, gluten, sennep og selleri.

2. Sennep og Honningmarinert Svinenakke – 345,-

Serveres med ovnsbakte Amadine-poteter med Timian og smørdampede grønnsaker.

Allergener; Melk og sennep,.

3. Langtidsstekt Kalkunfilèt med Julesaus – 365,-

Serveres med sautert rødløk, gulrot, harricot verts og poteter.

Allergener; Melk og sennep.

Desserter

1. Riskrem – kr. 135,-
∼ Serveres med en bringebærsaus.

2. Alexandros Karamellpudding – 145,-

Hjemmelaget karamellpudding. Serveres med Smørbukksaus og pisket krem.

Allergener; Melk og egg

,,,,,,,,,,,,,,,,