Valentines hos Alexandros

valentines_avlang

Den 14. februar er det Valentines dag og en hel verden feirer sine hjertes kjære. Vi håper at du legger turen til restauranten vår for vi har lyst til å gjøre det ekstra spesielt for deg.

Dette er kvelden du kan øverøse din kjære med kjærlighet, valentineskort, roser, sjokolade eller gaver. Kanskje du legger frieriet ditt til denne spesielle dagen?

Hvert år ved Valentines, fylles restauranten vår opp med forelskede par. Mossefolk har årelange tradisjoner  med å legge den romantiske middagen til vår restaurant – for her vet de hva de får!

Litt spesielt er det i år med en pandemi hengende over oss – men det finnes alltid en løsning. For ordens skyld, har vi færre bordplasseringer enn til vanlig, da vi må holde avstand. Nettopp derfor kan det fylle seg opp veldig raskt. Så det kan være lurt at du bestiller i god tid.

Take Away

Dersom du eller din kjære, eller noen i familien din er i risikogruppen eller rett og slett ikke tar sjansen på å gå ut og spise, så har vi take-away. Da kan du  bestille et romantisk måltid hjem til deg. For bestillinger over 600,- kjører vi det hjem til deg. Gjelder i Mosseområdet. Ellers kan du komme og hente bestillingen hos oss og betale med vipps til nummer: 48 27 95 93

 

∼ Husk å bestille bord i god tid, det fyller seg fort opp på denne populære restaurantdagen ∼

 

Ring oss på telefon 69 25 25 85

eller send oss en epost til: post@alexandros.moss.no

 

Vi venter på dere, kanskje det blir noe spesielt på menyen denne kvelden!? Følg med frem til 14. februar.

 

,,,,