Morsdagen hos Alexandros

morsdag_banner

 

Søndag 14. februar er det morsdag, den dagen i året hvor vi spesielt hyller alle mødre, for alt de er og betyr for oss. Denne dagen vil vi på Restaurant Alexandros hjelpe deg å gjøre ekstra stas på DIN mor. Det blir garantert innslag av rosa hos oss denne dagen i tillegg til noen rosa overraskelser på menyen, spesielt tilegnet mamma! 

∼ Husk å bestille bord i god tid, det fyller seg fort opp på denne populære restaurantdagen ∼

Litt spesielt er det i år med en pandemi hengende over oss – men det finnes alltid en løsning. For ordens skyld, har vi færre bordplasseringer enn til vanlig, da vi må holde avstand. Nettopp derfor kan det fylle seg opp veldig raskt. Så det kan være lurt at du bestiller i god tid.

Take Away

Dersom du eller din kjære, eller noen i familien din er i risikogruppen eller rett og slett ikke tar sjansen på å gå ut og spise, så har vi take-away. Da kan du  bestille et romantisk måltid hjem til deg. For bestillinger over 600,- kjører vi det hjem til deg. Gjelder i Mosseområdet. Ellers kan du komme og hente bestillingen hos oss og betale med vipps til nummer: 48 27 95 93

 

Bestill gjerne bord så raskt du kan, restauranten vår er populær på sånne dager. Spesielt i år,. som både Valentines og Fastelavn faller på den samme datoen. I tillegg er det jo en søndag som er en populær ut-og-spise dag hos oss. Bestill bord på telefon:

69 25 25 85

Hjertelig velkommen, alle sønner, døtre og mødre!

 

 

,,,,,,,,,,,