Det er mange som velger å legge julebordet sitt til Alexandros. Vi har separate selskapslokaler, i samme bygg som restauranten og som bordsetter et ulikt antall gjester, alt fra 12 til 30 personer. Her kan dere få være helt i fred mens våre dyktige servitører er til deres disposisjon hele kvelden.
Her kan du lese mer om selskapslokalene og se bilder.
Vi anbefaler at du bestiller julebordet i god tid, slik at du er sikret at vi har ledig den datoen du ønsker. Du kan bestille på telefon: 69 25 25 85 eller over epost: post@alexandros.moss.no
Julemeny 2018
∼ HOVEDRETTER ∼
Norsk Juletallerken – kr. 315,-
∼ Ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, kokte poteter og julesaus.
Allergener; Sennep og meieri (meierismør i sausen)
Sennep- og honningmarinert Svinenakke – kr. 275,-
∼ Serveres med rosenkål, gulrotstaver, ovnsbakte poteter og sjysaus.
Allergener; Sennep og meieri (meierismør i sausen)
Alle våre sauser er glutenfrie!
∼ DESSERTER ∼
Riskrem – kr. 89,-
∼ Serveres med en bringebærsaus.
Allergener; Melk.
Hjemmelget Karamellpudding – kr. 95,-
∼ Serveres med Smørbukksaus og pisket krem.
Allergener; Melk og egg.
∼ I tillegg til vår norske julemat meny, er det også anledning til å bestille pinnekjøtt ∼
Må forhåndsbestilles!
Pris kr. 425,-
(for 2 serveringer)