Meny

FORRETTER

 

Horiatiki – kr. 98,-

∼ Klassisk gresk salat. 

Allergener; Melk.

 

Tzatziki – kr. 74,-

∼ Yoghurt, agurk, hvitløk og olivenolje.

Allergener; Melk.

 

Kefalotyri Saganaki  kr. 89,-

∼ Fritert gresk ost. 

Allergener; Melk og hvetegluten.

 

Garides Saganaki – kr. 135,-

∼ Scampi, fetaost, tomat, paprika og hvitløk. Stekt i ovn.

Allergener; Skalldyr og melk.

 

Squash-kaker med Tzatziki – kr. 89,-

Allergener; Melk, hvetegluten og egg.

 

Calamaris Salat  kr. 139,-

∼ Friterte ringer av blekksprut, servert på en seng av grønn salat med fersk sitron. 

Allergener; Bløtdyr og hvetegluten.

 

 HOVEDRETTER

∼ Alexandros Grill ∼

 

Gresk tallerken  kr. 220,-

∼ Grillspyd av svinefilet. Serveres med pitabrød, tzatziki, gresk salat og ovnsbakte poteter.

Allergener; Melk og hvetegluten.

 

Souvlaki Alexandros – kr. 285,-

∼ Grillspyd av oksefilèt. Serveres med ovnsbakte poteter og briam.

Allergener; Selleri.

 

Souvlaki Kotopoulo – kr. 215,-

∼ Kyllingfilèt på spyd. Serveres med tzatziki, gresk salat og ovnsbakte poteter.

Allergener; Melk.

 

Lammesadel – kr. 325,-

∼ Serveres med ovnsbakte poteter, sauterte grønnsaker og tzatziki.

Allergener; Melk.

 

Gyros  – kr. 165,-

∼ Marinert svinenakke. Serveres med salat, tzatziki, pitabrød og poteter.

Allergener; Melk, mel og sennep. 

 

Mixed Grill MykonosVår mest populære rett –  kr. 298,-

∼ Et utvalg av grillet okse, svin og kylling. Serveres med ovnsbakte poteter, salat og tzatziki. 

Allergener; Melk.

 

Filet ala crema – kr. 325,-

∼ Indrefilèt av okse. Serveres med en kremet sjampinjongsaus , sauterte grønnsaker og bakt potet.

Allergener; Melk.

 

Husets Pepperstek – kr. 325,-

∼ Indrefilèt av okse. Serveres med en kremet peppersaus, sauterte grønnsaker og bakt potet.

Allergener; Melk.

 

Tillegg for fløtegratinerte poteter – kr. 35,-

Allergener; Melk.

 


Alle våre sauser er glutenfrie!

 

ØVRIGE HOVEDRETTER

 

Dagens rett 

∼ Retten og prisen varierer fra dag til dag. Spør din servitør.

Allergener; Varierer med retten, spør din servitør.

 

Stifado – kr. 225,-

∼ Gresk gryterett med vinbraisert oksekjøtt. Serveres med ris og salat.

Allergener; Ingen.

 

Vegetartallerken – kr. 189,-

∼ Retten varierer, spør din servitør. 

Allergener; Kan inneholde en eller flere av følgende allergener; Melk, egg, gluten (hvete, rug, havre), sesamfrø og lupin.

 

Dagens Ferske Fiskerett

∼ Retten og prisen varierer, spør din servitør.

Allergener; Varierer med retten, spør din servitør.

 

BARNEMENY

 

Kylling Souvlaki – 95,-

∼ Grillspyd av kylling. Is til dessert følger med.

Allergener; Melk.

NB! Ved  laktoseintoleranse severer vi Souvlaki uten saus og alternativer til dessert, spør servitøren. NB!

 

Spaghetti Bolognese  kr. 75,-

∼  Is til dessert følger med. Spør oss om alternativ til is ved laktoseintoleranse eller melkeallergi.

Allergener; Hvetegluten.

 

 .


Alle våre sauser er glutenfrie!

 

 

DESSERTER

 

Alexandros Sjokolademousse – kr. 89,-

Allergener Melk. Det kan også være spor av nøtter.

 

Gresk Yoghurt med Honning og Valnøtter – kr. 78,-

Allergener; Melk og nøtter.

 

Creme Bruleè – kr. 87,-

Allergener; Melk og egg.

 

Dagens Dessert – kr. 89,-

Allergener; Varierer med retten, spør din servitør.